Oefenprogramma (Physitrack)

1. Je vraag een standaard oefenprogramma aan via de website. 

2. Binnen 48 uur nadat je het standaard oefenprogramma via de site hebt aangevraagd en betaald heb ontvang je inloggegevens om in te loggen op Physitrack. 

2. Er staat een oefenprogramma voor 6 weken voor je klaar. Je kan de oefeningen bekijken met behulp van de HD video's. Wanneer je een oefening uitgevoerd hebt kan je deze afvinken en je kan feedback over de oefeningen sturen naar de sportfysiotherpeut. Desgewenst kan je herinneringen (sms of email) ontvangen zodat je niet vergeet de oefeningen uit te voeren. Physitrack werkt op je computer, tablet of smartphone. 

3. Bij twijfel of vragen raden wij je aan om een videoconsult te plannen zodat we je vorderingen kunnen evalueren en een oefenprogramma op maat voor je op kunnen stellen. 

GRATIS E-CONSULT

1. Maak gebruik van het gratis e-consult door een email te sturen naar info@auwh.nl of via het formulier op deze website.

2. Een sportfysiotherapeut van AUWH reageert <24 uur op je email met advies en/of een aanvullende vragenlijst. 

3. Aan de hand van de antwoorden op de vragen krijgt de sportfysiotherapeut een beter beeld van je hulpvraag en/of klacht en situatie en kan er, indien gewenst en geindiceerd, een persoonlijk oefenprogramma op maat worden opgesteld. Het kan ook zijn dat je het advies krijgt om eerst naar je huisarts of andere zorgverlener te gaan voor een diagnose.

4. Kan er een oefenprogramma op maat voor je worden opgeteld dan moet je eerst dit product (oefenprogramma op maat) aanvragen en betalen. Na ontvangst van de betaling ontvang je inlog gegevens om in te loggen op Physitrack en staat er een oefenprogramma voor 6 wenken voor je klaar. 

VIDEOCONSULT (Patienthub)

inclusief persoonlijk oefenprogramma (Physitrack)

Voor het videoconsult maken wij gebruik van de applicatie van PatientHub, dit programma is speciaal ontwikkeld voor videoconsulten in de gezondheidszorg en voldoet aan alle recente veiligheidsnormen. PatientHub is zeer eenvoudig in gebruik en ziet er mooi uit. De applicatie geeft ons de mogelijkheid om een hoge kwaliteit audio-  video en/of chatverbinding tot stand te brengen. We kunnen rechtstreeks gedurende het consult interactieve bestanden (zoals video en afbeeldingen) met je delen om je optimaal informatie en advies geven!

Je hebt alleen een pc, Mac of ipad en een internetverbinding nodig om deel te nemen aan het consult. De eerste keer wordt je gevraagd een plugin (programmaatje) te installeren om de videosoftware van Vsee te kunnen gebruiken. Als je de plugin geïnstalleerd hebt kom je automatisch in de wachtkamer van PatientHub. Op de afgesproken dag en tijd zal de sportfysiotherapeut je videoconsult starten en hoef je, vanuit de wachtkamer, enkel nog op accepteren te klikken. Let er op dat je microfoon van je apparaat  aan staat, dat je recht in het apparaat praat en dat je je in een goede belichte ruimte bevindt. Klik hier voor een uitgebreide handleiding voor het gebruik van PatientHub en contactgegevens voor technisch ondersteuning (de handleiding is geschreven voor een consult met een huisarts maar de instructies zijn uiteraard hetzelfde). 

Een afspraak voor een videoconsult maken

1. Je boekt een afspraak via deze site.

2. Bij het boeken van een afspraak wordt je gevraagd om je naam en e-mailadres in te vullen en korte beschrijving van je klacht te geven. 

3. Je betaalt de afspraak direct via IDEAL of PayPal.

4. Je krijgt een email met een bevestiging van je afspraak.

5. Je ontvangt binnen 48 uur een 2e mail met informatie en een rechtstreekse link naar de online beveiligde video omgeving van PatientHub. 

6. Op de afgesproken dag en tijd open je van een pc, Mac of ipad vanuit je mailbox de rechtstreekse link naar de online beveiligde video omgeving waar je in de wachtkamer terecht komt en je sportfyisotherapeut je uitnodigt deel te nemen aan het consult. 

7. Na afloop van het videoconsult stellen wij, indien van toepassing, een oefenprogramma op maat voor je op. Binnen 24 uur staat er een oefenprogramma van 6 weken voor je klaar in Physitrack (zie hierboven).


Webinar

Via de website kan je je eenvoudig inschrijven voor een webinar. Je wordt gevraagd vooraf te betalen via IDEAL of PayPal. Je ontvangt een betaalbevestiging en een herinneringsemail met daarin de link en afspraak nummer (meeting number) naar de webinar. Wanneer de webinar plaatsvindt  open je vanuit je mailbox de rechtstreekse link naar de online beveiligde video omgeving of je voert je 'meeting number' in op de applicatie. Je klikt op 'Join' en je krijgt toegang tot de webinar. Om een optimaal en veilige verbinding tot stand te brengen vragen wij je vooraf de applicatie van Fuze te installeren op je desktop, tablet of smartphone (www.fuze.com/download).