Sporters zijn gebaat bij meer regie over eigen revalidatieproces en begeleiding op afstand!


Bespaar fors in tijd en geld door te kiezen voor online trainingsbegeleiding door een gespecialiseerd master sportfysiotherapeut!

  • Voorkom (ernstige) blessures door tijdig laagdrempelig deskundige adviezen en oefeningen

  • Uitgebreide nazorg na sportblessures door begeleiding op afstand met oefeningen via een mooi en handige app voor thuis of in de sport of fitness zaal. Herstel optimaal en voorkom een nieuwe blessure!

  • Maakt specialistisch sportzorg voor iedere sporter bereikbaar, geen belemmering door reisafstand en/of wachtlijst. Sportfysiotherapie is een intensieve masteropleiding van 3 jaar na de reguliere fysiotherapieopleiding.

 

Standaard oefenprogramma

Ik wil een standaard online oefenprogramma van 6 weken samengesteld door de sportfysiotherapeuten voor mijn herstel/ preventie van mijn blessure (19 euro)

Standaardoefenprogramma's voor versterken en stabiliseren van schouder, rug, knie en enkel, achillespeesblessure, bovenbeenblessure en tennis- en golverselleboog zijn beschikbaar!
De standaard oefenprogramma's worden aangepast aan je persoonlijke situatie!

 
AUWH oprichtster Yvon Kiemeneij.jpg

“Het idee voor deze onderneming is ontstaan door mijn ervaring als sportfysiotherapeut dat mensen steeds minder verzekerd zijn voor fysiotherapie en minder tijd hebben. Sporters zetten (te) laat de stap naar een zorgverlener waardoor ernstigere blessures ontstaan dan nodig was geweest bij vroegtijdig ingrijpen. Daarnaast komt het uitvoeren van spierversterkende oefeningen om optimaal te herstellen en nieuwe blessures er vaak niet meer van. AUWH is geen vervanging maar juist een verlenging van de reeds bestaande zorg voor sporters. ”

— Yvon Kiemeneij, oprichtster AUWH, master sportfysiotherapeut en bewegingswetenschapper