Wat kunnen de sportfysiotherapeuten van AUWH voor je betekenen? 

De sportfysiotherapeuten van AUWH zijn gespecialiseerd in het opstellen van trainings- en revalidatie progamma's voor sporters en speciale doelgroepen en het bieden van online begeleiding bij herstel en preventie van sportblessures. 

Waar kan je uit kiezen? 

  • een op maat gemaakt oefenprogramma van 6 weken door de sportfysiotherapeuten van AUWH inclusief online begeleiding van de sportfysiotherapeut (berichten en mail) voor vragen en aanpassen van de oefeningen (39 euro)
     
  • een op maat gemaakt oefenprogramma van 12 weken door de sportfysiotherapeuten van AUWH inclusief  online begeleiding (berichten en mail) van de sportfysiotherapeut, tussentijds evaluatie en aanpassen van het oefenprogramma + nazorg van 3 maanden (59 euro)

Hoe gaan we te werk? 

De sportfysiotherapeuten maken gebruik van een app die beschikbaar is voor IOS, Android en web (Physiapp). Het aanvragen van online begeleiding en laten opstellen van een oefenprogramma gaat als volgt in zijn werk --> 

PhysiApp-iPhone-Small.jpg
  1. Je vult onderstaand formulier in. 
  2. Binnen 24 uur ontvang je van de sportfysiotherapeut een email met meer informatie en een intake formulier. 
  3. Door het intakformulier in te vullen en de factuur te betalen wordt de online begeleiding geactiveerd. Binnen 48 uur staat er een persoonlijk online oefenprogramma voor je klaar. Je kan de oefeningen bekijken met behulp van HD video's. Wanneer je een oefening uitgevoerd hebt kan je deze afvinken. Desgewenst kan je herinneringen (sms of email) ontvangen zodat je niet vergeet de oefeningen uit te voeren. Je kan altijd contact opnemen met de sportfysiotherapeuten van AUWH via berichten en mail voor vragen of aanpassing van de oefeningen. Physiapp werkt op je computer, tablet of smartphone. 

Meer informatie? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en je ontvang van ons een email met meer informatie!

Naam *
Naam
Keuze *