De sportfysiotherapeut 'de' specialist in het opstellen van oefenprogramma's voor sporters 

De CKR geregistreerde sportfysiotherapeuten van AUWH zijn gespecialiseerd in het opstellen van trainings- en revalidatie progamma's voor sporters en speciale doelgroepen. De sportfysiotherapeuten maken gebruik van een app die beschikbaar is voor IOS, Android en web (Physiapp). Het laten opstellen van een oefenprogramma gaat als volgt in zijn werk --> 

PhysiApp
  1. Je vraag een oefenprogramma aan via deze website. De beschikbare oefenprogramma's staan hieronder in de keuzelijst weergegeven.

  2. Nadat je het oefenprogramma hebt aangevraagd ontvang je van ons een mail met link naar een intake vragenlijst en betaalinstructie. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld en hebt betaald, gaat de sportfysiotherapeut het oefenprogramma voor je opstellen. Binnen 48 uur na je betaling ontvang je een toegangscode waarmee je in kan loggen op physiapp.

  3. Er staat een oefenprogramma voor 6 weken voor je klaar. Je kan de oefeningen bekijken met behulp van HD video's. Wanneer je een oefening uitgevoerd hebt kan je deze afvinken. Desgewenst kan je herinneringen (sms of email) ontvangen zodat je niet vergeet de oefeningen uit te voeren. Physitrack werkt op je computer, tablet of smartphone.

Bij langdurige klachten, ernstige klachten, twijfel over blessure/ aandoening en/of één of meerdere van deze symptomen adviseren we je eerst een afspraak te maken bij je huisarts, sportarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener om een goede diagnose te laten stellen. Let op online zorg is geen vervanging van de reguliere zorg, zie en gebruik het als een aanvulling!

Ben je niet tevreden over het oefenprogramma dan krijg je je geld gewoon terug!

Naam *
Naam