VIDEOCONSULT* MET SPORTFYSIOTHERAPEUT (20 MINUTEN, 22 euro).

Heb je weinig tijd en/of budget en wil je er toch alles aan doen om zonder pijn te (blijven) sporten en optimaal te presteren? 

Middels een videoconsult geven we je gericht deskundig advies en stellen we, indien van toepassing, een persoonlijk oefenprogramma voor je op zodat je thuis verantwoord en efficiënt kan werken aan het voorkomen of herstellen van een sportblessure. 

Gericht advies

Je krijgt advies ten aanzien van houding, bewegen, schoeisel, tape/ brace en (sport)belasting. Indien nodig zal de sportfysiotherapeut je gericht doorverwijzen naar een gespecialiseerd deskundige (huisarts, sportarts, sportmedisch instelling, (sport)fysiotherapeut, manueeltherapeut, podotherapeut, oedeemtherapeut) voor verder onderzoek.

*Wij bieden een videoconsult maar indien gewenst is het ook mogelijk het consult te houden via de chat of enkel VoIP (internet bellen). 

Oefenprogramma op maat

Indien gewenst stelt de sportfysiotherapeut  een persoonlijk en doelgericht oefenprogramma voor thuis of in de sport of fitness zaal voor je op. Gedurende 6 weken krijg je dagelijks oefeningen met videoinstructie op je mobiel, tablet en/of pc. Binnen 24 uur na het consult kan je inloggen op het online platform en kan je zelf actief gaan werken aan je herstel! 

Zo werkt het

  1. Klik op een lege plek in de agenda
  2. Vul de gevraagde gegevens en klik op 'maak afspraak'.
  3. Je wordt gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van AUWH
  4. Je wordt doorgeleid naar de betaalpagina waarbij je kan kiezen uit IDEAL of PayPal
  5. Je krijgt direct een automatische email met een bevestiging van je afspraak. Tot 24 uur voor de afspraak kan je je afspraak nog kosteloos verzetten! 
  6. Je ontvangt binnen 48 uur een 2e mail met informatie en een rechtstreekse link naar de online beveiligde video omgeving.

 * Als je de mobiele versie van de agenda gebruikt (automatisch op telefoon of tablet) dan selecteer je eerst een dag. Vervolgens klik je op 'vrij' onder aan de agenda en selecteer je de gewenste beschikbare tijd.

Liever  direct starten met een oefenprogramma?

 

Wordt de agenda hierboven niet automatisch goed weergegeven klik dan op onderstaande button om de agenda in een apart venster te openen.