Voor wie? 

De webinars zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in specifieke informatie wil over een bepaald thema. De webinars kunnen met name  interessant zijn voor sporters die een bepaalde blessure hebben of juist blessures willen voorkomen, voor trainers en coaches en voor zorg professionals die hun kennis willen verdiepen. 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online workshop of presentatie waar je je voor in kunt schrijven om live bij te wonenEen webinar kan interactief zijn (eigen inbreng gevraagd), echter het kan eenrichtingsverkeer zijn zodat je alleen achterover hoeft te zitten te luisteren, te kijken en eventueel via de chat een vraag te stellen.

Een hele efficiënte vernieuwende manier om in korte tijd informatie op te doen en of te discussiëren over een actueel thema!

Hoe werkt een webinar bij AUWH online blessurepreventie & herstel?

Als je je inschrijft voor een webinar krijg je een email met een directe link naar het webinar. Wanneer de webinar van start gaat kan je inloggen en vanaf je computer thuis deelnemen.
Gedurende webinars zullen we interactief materiaal zoals afbeeldingen, video's en sheets presenteren, die achteraf beschikbaar voor je worden gemaakt. De kosten voor inschrijving voor een webinar zullen per webinar verschillen (afhankelijk van duur en thema) maar zijn over het algemeen erg laag.

Aankomende webinars bij AUWH online blessurepreventie & herstel

 

Thema: Core stability oefeningen ter preventie van Sportblessures


Wanneer: nader te bepalen